Gustavsborg PRE

Alla inlägg under december 2014

Av Ann-Britt - 5 december 2014 08:29

Jag var trött, gnällig och allmänt eländig igår kväll. Hade bestämt med Ingrid så det piggade upp lite, men att orka göra något med hästarna... nej jag tror inte det.

Jag började skrapa lera på Bailarino, ovanligt ;-) Då kommer Kenneth och säger att han vill leka med Bailarino. Prova att löshoppa lite osv. Ja, ja vi gör väl det sa jag.

Behöver jag säga att 30 minuter senare var jag på ett strålande humör. Bailarino är en humörhöjare av stora mått. Hopptekniken var tämligen usel men viljan och glöden desto större och han är nu övertygad om att han är en stor hoppbegåvning. Och det kan jag förstå efter all peppning han fick från publiken.

Kenneth blev motionerad, jag blev på gott humör och Bailarino fick ännu bättre självförtroende. Inte så tokigt.

Estela och Cassiopeia däremot var övertygade om att alla hästar som gick över bommarna blev uppätna av krokodiler. De kunde ha roligt utan sådant trams sa de.

Vi får väl se ;-) De kommer nog på att det kan vara kul att skutta.

Nackdelen med våra stooora hagar är att de är helt platta. Hästarna behöver inte skutta över grästuvor ens. För- och nackdelar med allt.

Vet inte om det blir en fungerande länk med det här klippet eftersom jag skriver på mobilen. Testar:

http://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=K5ua6YuQVDY

Av Ann-Britt - 2 december 2014 11:44

December är en fin månad med alla ljus i trädgårdar och fönster. Att gräset fortfarande växer känns kanske lite märkligt men hästarna är nöjda med det.

Vi har varit flitiga med Bailarinos träning och han har mognat. Den träning vi gjorde de senaste passen, där han fick vara helt lös i ridhuset befäste allt på något sätt.

Jag har varit lite rädd att släppa lös hingstarna pga speglarna, men det visade sig vara helt ok. Vi passade honom i början och bara efter några koll på killen "i rutan" så var det helt odramatiskt. Han har verkligen ett kanonpsyke.

Han har massor av humor och den blommar ut när han får vara lös. Vi har fått många goda skratt.

Nu tänkte vi försöka bygga några hinder och prova om han vill hoppa. Vi arrangerar inte fållor utan han kommer att få välja själv.

Lång tygel måste jag också prova med honom.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards