Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2013

Fy så håglösa vi varit idag

Av Ann-Britt - 13 augusti 2013 18:08

Vi känner oss nedstämda och saknar vår lille Tiger. Även Putte, Tigers bror, har varit annorlunda. Igår följde han med mig överallt, ut och in i huset. Han gick bara ut korta stunder. Gick jag ut gick han med och sedan ville han med in om jag gick in. Han som annars är så kavat.


Ett litet liv på drygt 4 kilo fyller upp bra i ett hus och inte minst i hjärtat.


Dotter med familj kom hit och fikade och piggade upp oss ett tag. Hjälpte oss att riva tälten, så nu är det inte ett spår kvar av Kafferepet. Det blir som vakuum efter ett så stort evenemang. Fullt upp i flera veckor och sedan helt stiltje. Märklig känsla. Jag blir rastlös, men orkade samtidigt inte ta tag i något.


Vi har tittat lite på katt/katter runt ett års ålder och frågat Putte om han kan tänka sig att uppfostra en eller två små busar. Det känns alldeles för tomt med en katt. Vi har mist två stycken på ett halvår och det var två för mycket. Vi gråter som små barn både jag och maken.


Regnet har forsat ner i omgångar idag och min planerade plantering av fina växter blev inget det heller. Hade orken och lusten funnits hade jag nog fått gjort det, men idag....


Plommonen rasar ner från trädet i blåsten. Det blir till att plocka imorgon. Några burkar med marmelad ska kokas och in i frysen med några kilon. Gott att plocka fram på vintern.


Lånade två filmer av dottern, Berättelsen om Pi och En oväntad vänskap. Det blir alldeles lagom att underhålla mig med. Berättelsen om Pi sover man visst gott till, enligt svärsonen. Den börjar jag med nu när Kenneth är på ett möte.


  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se