Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 12 juli 2013

Folk är modiga

Av Ann-Britt - 12 juli 2013 08:46

Vår strandpromenad inleddes med att vi kryssade mellan solande människor. Det blåste kraftigt och alla soldyrkare tog lä bland sanddynerna. Våra hästar iakttog intresserat folk som klappade ihop solstolar, hoppade omkring med bollar, låg platt på marken på färgglada handdukar, skakade sanden från sina handdukar osv.


Stranden är uppdelad på så sätt att hund- och hästmänniskor ska gå till vänster och alla tvåbeningar till höger. Stigarna är cirka 25 cm breda på sina ställen och precis där det var som smalast låg två personer på varsin handduk. Hoppla, sa jag, men vi måste nog passera er här för det finns ingen annan väg för oss. Ja, ja, sa den modiga damen, kom ni bara och hon låg lugnt kvar när vi klämde oss förbi så gott det gick utan att trampa på hennes bara tår. Hon hade nog aldrig sett en stirrig häst! Och hon slapp se en nu också, tack och lov.


Tack vare blåsten hade vi stranden helt för oss själva. Det var fullständigt folktomt och det känns som en liten minisemester varje gång vi åker dit.


Mina två linslöss, Estela och Azora. Jaså, skulle du också vara med på bilden matte...


    


Det var min födelsedag igår och den inleddes med att jag, av maken, fick Babben Larssons bok "Jag vägrar dö nyfiken" och den spenderade jag förmiddagen med. Den kan jag rekommendera, rolig men med ett djup.


Fika med två vänner, strandpromenad och sedan grillning med gott vin och bakelse. En kan inte gnälla på en sådan dag :-)


Idag blir det fika med barndomsväninnan samt dottern med familj. Verkar bli en kanondag idag också ju! Eventuellt hinner vi med en byapromenad med hingstarna. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se