Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 19 juni 2012

Jajamänsan man kan fika ute idag

Av Ann-Britt - 19 juni 2012 14:02

Nu börjar temperaturen ta sig upp till normala gradtal, men även imorse gick det prima att greppa kaffekoppen, ta Putte i knäet, en bok i handen och njuta! Det finns ju fleecetröjor och av dessa kan man ta på sig tre stycken och om man sedan tar en dunväst över och en tjock  yllefilt om benen så är det helt underbart.


Ingen dramatik idag utan båda katterna infann sig punktligt till frukosten. Tack och lov! Jag tror att de är lite udda i sitt slag. De spankulerade med oss ner till hingstarna igår kväll igen och sedan spankulerade de tillbaka med oss när vi var klara. Det kan ju nämligen hända att husse och matte trotsar vädret och sätter sig i en stol och då får man inte missa ett kel.


Tiger har hjälpt mig att gallra rädisor idag. Jag fick för mig att de som jag gallrade bort skulle jag kunna plantera och på så sätt få fler. Jag har en jättestor lila sort. Tiger var alldeles till sig av lycka och låg på rygg i min plantering och sprätte upp allihopa för mig. Då var det t o m så mitt humör blev kinkigt. Fast vi var lika goda vänner igen efter ett par minuter. Plantera kan jag göra en annan dag. Kela med katten kan inte vänta.


 


Min favoribild av Gucci. Himla bra med en bokpress.

 
ANNONS
 
Marie, Stall Lilla Rocknen

Marie, Stall Lilla Rocknen

19 juni 2012 21:56

Hej! Den bilden på katten var verkligen underbar! Ser ut som en riktig filosof :)

http://www.lillarocknen.n.nu

Ann-Britt

20 juni 2012 10:33

Hon är mer huligan än filosof, men hennes väna yttre lurar betraktaren :-)

 
skogsfrua på dal

skogsfrua på dal

20 juni 2012 08:40

Jag skulle nog vända på begreppen här;-) Kela med katten kan man göra när som helst men med rädisorna är det väl bråttom nu?

Underbar bild på din Misse med passande namn. Jag har en fråga till dig!

http://barasaras.bloggplatsen.se

Ann-Britt

20 juni 2012 10:32

Nä, här vinner katten över rädisorna.

 
ubitt

ubitt

25 juni 2012 09:26

Gucci är nog den vackraste katten jag sett. Och absolut den mest fotogeniqua!

http://alpackaprinsarnasblogg.bloggplatsen.se

Ann-Britt

25 juni 2012 11:33

Drottningen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se