Gustavsborg PRE

Alla inlägg under oktober 2011

Av Ann-Britt - 3 oktober 2011 19:47

Det var 9 mycket nöjda ston vi plockade in ikväll. Video kommer imorgon om ni nu orkar se nästan 4 minuter med omkringrusande PRE-ston? 

Våra vackra skimmeldamer, Ninfa med Divina och Bianca.

   

Högt gräs är det...

   

Är världen så här stor?


ANNONS
Av Ann-Britt - 3 oktober 2011 11:21

Jisses vilken tid det tar att sätta hållare (3 st/stolpe) på några hundra stolpar och dra tråd/rep. Men nu är hagen klar och i eftermiddag ska damerna få bekanta sig med den. Det blir ett par timmar idag bara. De kommer väl att vara helt slut i tuggmusklerna.


Jag passade på att skoga i dungen vid hagen. Har funderat på det projektet i några år. Satte fina vita syrener i dungens kant och de har blivit helt överväxta av fläder och någon megastor ros. De stackars syrenerna låg vikta längs marken. Nu skulle dottern leta efter ett litet träd/stor gren till deras katter och då var jag tvungen att börja såga mig in i urskogen. När jag nu hade så trevligt sällskap fick jag upp farten och syrenerna är befriade, flädern fälld och rosen snart nog nedsågad. Den var en hemsk best och kräver rejäla handskar. Oj, så duktig jag känner mig!


Det var inte det lättaste att hitta någon som var villig och hade maskiner till att sprida ut vår gödselstack. Sådant där håller tydligen inte bönder på med nuförtiden. Enklare med små vita korn... Till slut hittade jag en man med en gödselspridare och på torsdag-fredag blir det spridning och plöjning av våra hagar. Vilken lycka!


 

Detta foto hittade jag på FB. Så himla gulligt.


ANNONS

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se