Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2011

Kanondag med Naturlig dressyr, fast med NH

Av Ann-Britt - 22 oktober 2011 22:01

Kenneth har gått kurs idag med Azora. Hans kursdebut inom NH-konceptet och det gick riktigt fint. Han har nu kommit till lin- och tömfasen och börjar förbereda för tömkörning. Azora är en cool tjej och tämligen fuskigt enkel att jobba med.

Magdalena lånade Bianca och det gick också toppen. Magdalena lyckades få Bianca lugn och fin trots att linan låg på marken och släpade. Ett stort skräckmoment annars... Ja, ja de har sina sidor de små liven. Men jag tror nog båda var nöjda med sin dag.

Jag tog lite film och några foton, men se kameran den ligger ute i sadelkammaren och lilla jag är en slagen hjälte och orkar inte hämta den.


Tyvärr missade jag Marits bejublade ritt, utan tyglar och i öppna,sluta och hela midevippen. Typiskt att jag gjorde något annat då. Jag får vara mer på hugget imorgon och se om hon kan upprepa bravaden.


I vilket fall blir jag bara mer och mer övertygad om att detta är sättet jag vill träna och rida in hästar med. Mer om det en dag när jag har hjärnan med mig....


Natti, natti och tack till "kursarna" för en trevlig dag!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se