Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 21 september 2011

Kontorsdag

Av Ann-Britt - 21 september 2011 11:55

Det får bli heldag på kontoret idag. Redovisning för firman och mina sociala uppdrag. Vädret är inte så underbart fint att jag rusar ut och ropar hejsan precis utan rätt skönt att krypa in vid datorn.

Vi får väl ut och rulla halm förstås. Det lyckades jag förtränga ett par sekunder... Vi fick in hälften i förra veckan och de 54 balarna ska rullas på plats så att resten kan rullas in. Dessa resterande ligger i ridhuset, skyddade från regnet. Så nu ska de rullas ut därifrån och sedan lyftas upp på loftet och rullas vidare. Får jag säga att vi är rätt trötta på det just nu. Särskilt fin är den inte heller. Yttre lagret måste bort och det blir inte en kul halmvinter.

Våra snälla hjälpredor i helgen var förutseende nog att rulla in sista leveransen i ridhuset. Som tur var, för jag tror inte att balarna tålt mer regn.


Tröstar mig med denna vackra bild av Bonny. En kinesisk nakenhund med mycket päls. Helt makalöst underbar liten varelse. Nästan som en katt och antagligen därför som jag föll som en fura för henne. Hon kröp upp i mitt knä och la huvudet mot min kind och sedan var det klippt.


 


Jag behöver väl snart inte skriva det men... Foto Katrin Nilsson, Lotus Lens


Bonny är Katrins och Stefans hund. Vi plåtade höstbilder till vår bok och jag fick äntligen dra på mig min loppis-kappa.

 
ANNONS
 
Ewa

Ewa

21 september 2011 12:22

Söööt! Jag som egentligen inte tycker särskilt mycket om hundar speciellt inte SMÅ hundar har faktiskt ändrat åsikt efter min tid hos Karen Rohlf och hennes Carlos. Carlos är en chihuahua som oxå är mer som en katt än hund! En såndär söt nos som du har på bilden kan jag gärna byta med min 65 kilos grand danois!! :)

http://www.naturligdressyr.se

Ann-Britt

21 september 2011 12:27

Japp, hon är underbar. Men tyvärr ingen gårdshund för hon ska badas, fönas och plattas i pälsen varje vecka. Hon får inte rulla sig i något äckligt heller. Borstas och fixas hela tiden för att pälsen inte ska tova sig. Men f-n vet om det inte är värt det...

 
Magda

Magda

21 september 2011 14:13

Oooh vilka duktiga hästar som gick fint på strömsholms-promenaden, och vilka fina bilder! Såg jättehärligt ut! Och ja..shit happends, ni har vinnarhästar trots poängen den dagen. Sån trygghet övervinner den bästa poängen tycker jag! Men så är det ju i alla "tävlingar", omständigheterna och slumpen kan vara avgörande..kan lika gärna vara platt som en pannkaka som en skinande stjärna för allt måste stämma just i rätt minut.

http://www.descarada-de-fenix.blogspot.com

Ann-Britt

22 september 2011 20:10

Tack! Ja, vi får väl prova igen.

 
ylle

ylle

22 september 2011 19:51

Vilken helt vidunderligt fin bild! Och en sån gullig nakenhund, med PÄLS!!!!!!!!!

http://ponnyflickornasblogg.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se