Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 13 juli 2011

Intensiv vecka

Av Ann-Britt - 13 juli 2011 11:17

Nu går diskmaskinen varm. Först idag har jag haft tid att ta mig an disken från helgkursen. Puh! men så himla kul vi haft och vilka bilder Katrin har tagit. Wow-faktorn är hög.

Katrins kille, Stefan, är visst datageni och han fixade med vår gamla dator som inte velat fungera trots våra idoga försök. Nu ska vi bara köpa en ny elkabel och sedan har vi en fungerande dator till i familjen.

Enligt Stefan var det &&&&&&%%%CCCC####¤¤¤¤ som det var fel på och jag höll med och sa "att det var det jag också tänkt att det var...". Enligt honom så skulle man bygga sin dator själv för att få bästa kvalitet så det skulle han fixa i september, men jag sa att jag nog kunde göra det själv om han bara köpte in grejorna till mig.

Slutar jag blogga, uppdatera hemsidan eller mejla fr o m september så vet ni nu varför    


Här kommer en hel ruska med mina betydligt gråare och tråkigare bilder, för Katrins fina spar vi på till hemsida och vår förhoppningsvis kommande bok. Ja, någon till får ni väl se för jag kan säkert inte hålla mig från att publicera fler.


 

Här är hon, kanonfotografen! Bilden är dessutom fin, för den har inte jag tagit utan det gjorde Stefan.


 

Åh nej, nu kommer de igen med alla grejorna!


   

Men de är ju så himla sociala och nyfikna och kan inte hålla sig borta. Dula är som vanligt främst bland de vetgiriga.


     

Dula, igen, kollar rekvisitan.


 

Lite finputsning av fotomodellerna.


Är det någon som har kontakter med en media-linje eller någon annan lämplig inriktning och har hört om någon elev/student som vill ha ett kul praktikprojekt med att lay-outa en fin bok? Hör av dig till mig!


 

Jag avslutar med Katrins fina bild av våra fyra ston, från vänster till höger är det Dula, Bianca, Espera och Aguila.

 
ANNONS
 
Katrin & Stefan

Katrin & Stefan

13 juli 2011 22:30

hahaha :) Vad kul med lite behind the scenes!! Hoppas du kan fortsätta blogga även i september ;D Vi längtar redan tillbaka! Kram!

http://thelotuslens.blogspot.com

Ann-Britt

14 juli 2011 08:26

Tänkte det var kul att kunna visa att det är inga fotomontage du gör, utan "the real thing" med alla blixtar och skärmar i hagen på riktigt.
Vi ser också fram emot september. Ni är sååå välkomna tillbaka!
Speciellt när jag ska bygga dator...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se