Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 13 juli 2010

Bianca igen

Av Ann-Britt - 13 juli 2010 11:23

  


Jag har fått ett par kommentarer där ni undrar hur länge Bianca är riden. På filmen från igår tror jag hon är riden knappt en månad. (Jag fick besked från Veronica att det är fjärde gången hon sitter på Bianca på videon!! Helt otroligt, eller hur?)

Veronica säger att Bianca var den lättaste häst hon någonsin ridit in. Hon bara gjorde allt rätt och det gick på ett par veckor.

Hon har himla fin kroppskontroll och det underlättar förstås. Jag har märkt det när jag gjort TTEAM-arbete med henne. Dessutom är hon som en gummiboll, mjuk och rörlig.

Jag har redan drömt om vem som ska bli hennes nya ägare och nu ska jag bara få den personen att inse detta faktum och ge med sig. Det är en person som jag tycker är värd en riktigt, riktigt trevlig och snäll häst utan fysiska eller psykiska problem.


Vi har tagit in hästarna på dagarna p g a värmen. De har varit helt genomsvettiga och verkligen behövt komma in och svalka sig. Igår fick jag svampa av dem dessutom.

Nu ska jag gå ut och verka Alissas hovar. Lite behagligare temperatur just för tillfället, efter en liten regnskur. Åska är utlovat och det har varit världens oväder i Danmark. Men jag tror inte det kommer över oss. Det ljusnar redan och det kom nog bara ett par mm regn. 
ANNONS
 
Ingen bild

Lena Scott

13 juli 2010 13:00

Ja, det hade varit en perfekt kombination =) jag tjatar jag med;)

 
Ingen bild

Veronica

13 juli 2010 13:33

Har komentar pa Bianca. Pa videoen er det 4. gangen jeg er pa ryggen hennes. Vidunderlig, usedvanlig snill hest! Kram

 
Ann-Britt

Ann-Britt

13 juli 2010 16:41

Hej Veronica och Lena. Ja hon är otroligt fin och vi måste få min utsedda nya ägare att förstå det också.

http://www.gustavsborgpre.bloggplatsen.se

 
Ewa

Ewa

13 juli 2010 18:46

Hon är otroligt vacker!

http://saraconnemara.wordpress.com

 
Ylle

Ylle

14 juli 2010 09:42

Det var ju helt fantastiskt!!! Vilken häst!! Hoppas att Du hittar den perfekta nya ägaren till henne!!!

http://ponnyflickornasblogg.bloggplatsen.se

 
Ylle

Ylle

14 juli 2010 16:33

Tyvärr har jag sett ett otal hästar som gått SÅ jättefint när de varit precis nyinridna, under förutsättning då att ryttaren som ridit in är mjuk och duktig... de har gått i fin egen balans och med god framåtanda och positiv inställning... sen efter något/några år så ser det annorlunda ut, hästen har svårt att hitta balans och glädje i ridningen.. vilket stärker min inställning att hästar EGENTLIGEN inte är till för att rida på... förlåt mitt negativa inlägg, det måste bero på hettan!

http://ponnyflickornasblogg.bloggplatsen.se

 
Ann-Britt

Ann-Britt

15 juli 2010 08:03

Ylle, eller också så ska just den ryttaren som tar bort glädjen inte rida på en häst, he, he. Men visst är det så att en häst inte är gjord fär att kånka runt på oss egentligen. Det vore väl märkligt om ett djur skulle skapas för att bära oss, om vi nu ska bli riktigt filosofiska. Men jag har faktiskt sett hästar som är lika positiva efter flera år så det beror nog på samspelet mellan djur och människa.

http://www.gustavsborgpre.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se