Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 23 september 2009

Värmande bilder

Av Ann-Britt - 23 september 2009 20:06

Idag är det höst och hästarna har fått komma in i natt. Det blåser, så där som det bara kan blåsa i Skåne och regnar. Djuren följde glatt och villigt med oss in.

Jag är svart på tungan för jag gav mig på att ladda ner uppgradering av Media Play. Min lilla kära dator har länge velat att jag skulle uppgradera till version 11. Jag hade version 9 och den är alltså GAMMAL. Nåväl igår gjorde jag detta, men tji om det fungerade sedan. Jag kunde inte titta på någon av mina videosnuttar. Fick panik!! Har suttit i timmar i eftermiddag och försökt få rätt på eländet. Har gjort precis som jag skulle, men ack nej. Kom då på den lysande idén att radera skräpet och då ställde den tillbaka till version 9 igen. Jag är glad och nöjd igen Skrattande.

Nej nu tar vi och tittar på några sommarbilder från Spanien. Kan behövas i höstrusket.

Först en kvällsbild från hamnen i Puerto Banús, Costa del Sol. Crème de la crème av solkustens alla fina orter. Det vackra folket flockas i barerna vid hamnen och den ena flotta bilen efter den andra körs runt och visas upp. Lyxjachterna trängs vid kajkanten. Personalkrävande?

  

Utsikt från vår lägenhet.

  

Skola för hästar. Fint tryck jag fotade på tjurfäktningsmuséet i Ronda.

  

Lite Akademisk ridning över det hela, eller hur? 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se