Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2009

Kurs

Av Ann-Britt - 22 augusti 2009 17:18

Det är ju nästan så man skulle vilja gifta om sig, så man fick sig en så här fin bukett. Eller hur?


Men vi är inte på bröllop utan hemma och håller kurs och det är OK det också, när man har så trevliga gäster som vi har.

De har fått lasagne till lunch idag och chokladkaka till kaffet.

Ikväll blir det "myrstack"  på hembakat kex, kycklinggryta med ris och sedan frusen chokladtårta (vit och mörk choklad). Recepten får komma en annan dag, tiden räcker inte riktigt till idag för utförligt bloggande.


Bent har varit ute och tittat på våra föl och godkänt dem! Det tackar vi för, men fattas bara annat... Så fina som de är. Futura var perfekt tyckte han och det håller vi med om. T o m bättre än sin mamma, som annars är hans favorit. Och det är ju det som är meningen med avel. Avkommorna ska bli bättre än föräldrarna. Nu har vi bra "material" att bygga på. Alla hingstarna var också väldigt fina. Jag är givetvis mäkta stolt över våra telningar. 

 
ANNONS
 
Teija

Teija

23 augusti 2009 22:36

Underbar bukett! Hälsa och gratulera från din bloggarkompis:D

http://varannandag.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se