Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 13 april 2009

Ja, vi väntar fortfarande

Av Ann-Britt - 13 april 2009 17:53

Det vete sjutton om Ninfa fått bruksanvisningen på japanska, för det droppar mjölk, hon ser sprickfärdig ut men inget föl tittar ut.

Jag har försökt hyptnotisera henne, men inget hjälper. Mina DVD som jag lånat är alla sedda och nu börjar det bli "litta tradigt".

Eddie var pigg idag och jag medicinerar med mina homeopatpiller. Imorgon ska jag prata med veterinären och höra hur vi gör med penicillinet.

Eftersom de andra två kissekatterna har lätta överviktsproblem så får jag hålla koll på Eddie och ge honom mat så fort han ber om det. Jag kan inte ha det stående i stallet för då äter vildkatterna nog upp allt. Det unnar jag dem inte...

Idag har han mumsat i sig rejält. Rå köttfärs är toppen fortfarande så nu har jag fryst in små Eddie-paket och tar fram ett om dagen till honom. Men hans torrfoder (njurvarianten) gick ner i ett huj också. Så just idag känns det hoppfullt, men jag är medveten om att det kan vända lika fort.

Jaha, då ska vi kolla in vad som ges på TV efter midnatt. Inte precis det som jag brukar bry mig om annars när jag inte vakar över envisa fölmärrar.

 
ANNONS
 
Evisen

Evisen

13 april 2009 18:31

Nu trodde jag att det skulle finnas bilder på en liten fölis men icke! Vi har på ridklubben blivit med föl.... helt plötsligt!! Det lilla russ-stoet måste blivit tjuvbetäckt innan hon kom till till ridskolan!! Alla blev så snopna!!! Återkommer imorgon och kollar! Kram!

http://www.metrobloggen.se/evisen

 
Ingen bild

Ann-Britt

13 april 2009 18:49

Jag såg den lilla sötnosen! Vilken trevlig överraskning och tur att hon fått vila från ridskolan...Nu rinner det mjölk och Ninfa ville springa in från hagen. Så nu är det väl sjutton om det inte blir något ikväll.

 
Ingen bild

Ingegerd

14 april 2009 08:42

Har det hänt något än? Vill Ninfa fortfarande gå ut i hagen? Håller tummarna!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se